IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Силвестър Сталоун: Мъжете не ме харесват

5 август 2014 07 46

Слай за първи път говори за съперничеството си с Шварценегер

Слай със съпругата си Дженифър и трите си дъщери; Снимка: Getty Images

Слай със съпругата си Дженифър и трите си дъщери; Снимка: Getty Images

Силвестър Сталоун смята, че е трудно да накара мъжете да го харесват, защото те са много по-конкурентни по характер. 68-годишният култов актьор смята, че екшън звездите като него най-трудно оцеляват в Холивуд, именно защото кино бизнеса се ръководи от мъже.

Говорейки по време на пресконференция за насърчаване на новия си филм "Непобедимите 3" в Лондон, Слай каза: ''Мъжете са много конкурентни. Те винаги си казват "Какъв е този? Сигурно взима диуретични стероиди, за да изглежда така! Освен това е по-нисък, отколкото изглежда!"

Сталоун, който има три дъщери от третата си съпруга Дженифър Флавин, сподели, че се страхува от от това да не я вбеси: "Аз наистина избягвам да ядосвам жена си. Сериозно. Никога не мога да спечеля дебат срещу нея. Това е генетично невъзможно. Тя просто не се отказва, а след известно време моите уши започват да кървят и аз се предавам...''

Звездата на "Роки" и "Рамбо" разкри още, че през 80-те, е искал да "удуши" съперника си Арнолд Шварценегер, с когото в продължение на години се бореха за титлата "най-силният мъж на Холивуд". Двамата са били смъртни врагове в разгара на кариерите си, но вече са приятели. Слай казва: "Имаше моменти, когато ние не можехме да седим в една и съща стая. Той беше Мистър Олимпия и аз го мразех, защото беше по-як от мен, но аз се бях появил в Холивуд преди него."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари