Оливия Уайлд прави първата си фотосесия със своя 4-месечен син Отис за новия брой на списание "Glamour" (септември/2014). Не само, че тя показва бебето си, но и дръзва да го кърми пред фотоапарата на Патрик Демаршелие и то в заведение.

Идеята на фотосесията е звездата да даде своя принос към премахване на социалната стигма, свързана с кърменето на обществени места. За сесията Оливия носи дрехи на Roberto Cavalli, Lanvin, Dolce&Gabbana и др. 

Ето и няколко акцента от интервюто с 30-годишната актриса:

За това, че се чувства естествено, докато я снимат как кърми: "Да бъда снимана с Отис за мен е нещо толкова естествено. Всяка снимка на мен и сина ми показва моята идентичност като майка. Кърменето е най-естественото нещо. Аз чувствам, че Отис трябва винаги да бъде на гърдата ми. Няма нищо неприлично в храненето на едно гладно бебе."

Още по темата


За това дали планира да се омъжи за годеника си Джейсън Съдейкис: "Ние сме сгодени, но нямаме конкретни планове за сватба. Просто трябва да намерим време, за да я организираме. Общото дете е много повече от един брак. Ние сме напълно ангажирани с нашата връзка и наистина сме щастливи като семейство. Може би затова не чувствам някакъв натиск да се омъжа за Джейсън, но мисля, че ще бъде наистина забавно. "

За първия си брак: "Днес нямаше да бъда човекът, който съм, ако не бях преживяла този брак и развода след него. Наистина пораснах покрай тези събития в живота си. Сега съм много по-мъдра и съм по-наясно с нещата, които искам от живота. Явно е трябвало да мина през това, за да срещна Джейсън. Знаете ли, че с него сме живели на две пресечки един от друг, в продължение на години, но никога не се бяхме срещали?"

Вижте снимките на Оливия за изданието в галерията ни!