IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клоуи Морец потвърди, че излиза с Бруклин Бекъм

6 август 2014 11 42

Тя е първото гадже на сина на Дейвид и Виктория

Снимка: Flare

Снимка: Flare

Клоуи Морец за първи път индиректно потвърждава връзката си с големия син на Дейвид и Виктория Бекъм - Бруклин. 15-годишният звезден наследник и 17-годишната актриса бяха уловени от папараците да се забавляват заедно миналия месец, карайки скейтборд из Лос Анджелис. Сега обаче става ясно, че те наистина изживяват тийн любов.

В ново интервю за списание "Company" Клоуи говори за "приятелството" си с Бруклин, казвайки, че двамата имат различни вкусове, когато става въпрос за спорт. "Той е рискова натура, докато аз държа на безопасността."

Морец добавя, че има много британски приятели като Бруклин, защото е живяла в Лондон докато е снимала филмите си "Изобретението на Хюго“ и "Шут в г*за!".

За любовта пък тя споделя в новия брой на списание Flare следното: "В момента се намирам в трудна възраст за любов, защото хората в пубертета се променят толкова бързо... Не си представям, че живота ми ще мине в една единствена връзка!"

Според слуховете Бруклин и Клоуи са се запознали покрай Ванеса Хъджинс в началото на лятото, след което той е заминал да кара лятната си ваканция в Щатите при нея.

Клоуи и Бруклин бяха забелязани за първи път заедно миналия месец в Лос Анджелис; Снимка: Splash News

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )