IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Холмс никога не поглежда назад към брака си с Том Круз

7 август 2014 07 52

Актрисата сподели това в ново интервю

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейти Холмс сподели в ново интервю, че не съжалява за брака си с Том Круз и че е благодарна за всичките си преживявания в живота, но пък и никога не поглежда назад.

35-годишната актриса се раздели с 52-годишната холивудска звезда през юни 2012 г. след шест години брак. Днес тя казва, че се опитва да се съсредоточи върху бъдещето си и върху грижата за 8-годишната си дъщеря Сури.

Запитана дали не мечтае да може да се върне към по-неизвестния си живот, който имаше до 2005 г., преди да започне да излиза с Том, тя каза в шоуто на Мат Лауер следното: "Знаете ли какво? Аз никога не гледам назад. Просто гледам на живота като на настоящ момент. Наистина съм доволна от мястото, на което се намирам сега. Вече натрупах доста добър творчески опит."

Според слуховете красивата брюнетка се разведе с Круз най-вече заради това, че той е последовател на Църквата на Сциентологията и е искал дъщеря им да бъде възпитавана според законите на тази секта, нещо което Холмс е била решена да не допусне.

Днес тя признава, че се опитва да осигури на Сури нормално детство. Тя казва: "Аз съм много благодарна за моето възпитание и се опитвам да предам моите ценности на детето си. Най-важното нещо за мен е тя да знае колко горда съм от нейните постижения. Наистина правя всичко заради нея."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )