IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Криси Тейгън мечтае за дупето на Дженифър Лопес

8 август 2014 07 51

Съпругата на Джон Леджънд призна това в интервю

Снимка: Esquire

Снимка: Esquire

Топмоделът Криси Тейгън призна в ново интервю за списание Esquire, че мечтае да има пищно дупе като това на Дженифър Лопес. Криси, която има тайландски корени, сподели, че много завижда на красивата латино дива за нейната фигура.

28-годишната съпруга на певеца Джон Леджънд има перфектно тяло, но въпреки това казва:

"Допреди няколко години изобщо не знаех и не смятах, че сочните дупета са нещо хубаво. Но тогава се появи Дженифър с нейната невероятна фигура и всички започнаха да ѝ се възхищават. Сега и аз мечтая за нейните задни части, което е гадно, защото много малко жени с азиатски корени, могат да се похвалят със сочно дупе."

Криси добавя: "Непрекъснато тренирам в опити да се сдобия с по-голямо и закръглено дупе, но то продължава да си бъде малко и плоско."

Красавицата споделя още, че обича да прекарва времето си в кухнята, където готви вкусни ястия на Джон. Тя твърди, че никога не спазва диети, защото веднъж е решила да прочисти организма си като е приемала само течности и тогава е намразила ограниченията.


Моделът на Sports Illustrated казва: "Гледах към хляба и очите ми се насълзяваха. Устата ми беше пълна със слюнка." През септември Криси и Джон ще празнуват първата годишнина от сватбата си и по този повод тя признава, че вече е готова да създаде семейство.

Тейгън казва: "И двамата с Джон наистина искаме да имаме деца. Вече сме започнали да опитваме и процесът е доста забавен."

Снимка: Esquire 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )