IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристен Стюарт: Няма да се поддам на обществения натиск

9 август 2014 11 30

Актрисата краси корицата на новия брой на списание Elle

Снимка: сп. ELLE

Снимка: сп. ELLE

Кристен Стюарт краси корицата на новия брой на списание Elle, САЩ (септември/2014), където позира в една доста нетипична среда - сред щандовете с храна в голям супермаркет.

Звездата от "Здрач" носи дрехи на Chanel от последната колекция на бранда есен/зима 2014, а кадрите са дело на фотографа Майкъл Томпсън.

Кристен за пореден път доказва, че е една много характерна, дръзка звезда, която няма намерение да се съобразява с никого,.

Ето и няколко акцента от интервюто с 24-годишната актриса:

За своята все по-успешна кариера в Холивуд: "Никога не стоя у дома и не мисля как трябва да процедирам оттук нататък, за да имам още по-голям успех. Веднага, след като започна да мисля за кариерата си, започвам да пропускам добри възможности за роли. Човек трябва да приема роли, които му допадат, а не да се носи по вълната или по инерцията. Вярно е, че ние, актьорите, работим за публиката, но това не значи, че искаме да се превръщаме в пакет с чипс."

За това, че не държи да се харесва на всички хора: "Никога няма да започна да се усмихвам за папараците и никога няма да правя това, което хората биха харесали."

За това, кога е осъзнала. че ролята ѝ в "Здрач" ще промени живота ѝ: "В деня, в който излезе филма си седях на предната веранда у дома, пушех лула с бившия си приятел и кучето ни и тогава видях своя снимка във вестник New York Post. Помислих си: "О, по дяволите! Трябваше да се сетя по-рано за това.""

За да видите снимките на Кристен, посетете галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )