IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжът на Кейт Уинслет е съпруг на пълно работно време

11 август 2014 07 36

Нед Рокенрол напусна поста във "Върджин Галактик", за да се посвети на семейството си

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Третият мъж на Кейт Уинслет - Нед Рокенрол е станал съпруг на пълно работно време.

Нед, който е племенник на сър Ричард Брансън е напуснал поста си във "Върджин Галактик", където отговаряше за маркетинга на компанията за космически туризъм.

Според слуховете Нед е подал оставка по собствено желание, за да прекарва повече време с новото си семейство. Един от приятелите на холивудската актриса казва, че Рокенрол в действителност е взел решение да се оттегли от фирмата на чичо си, още преди да се запознае с носителката на "Оскар" през 2011- та, но е решил да остане на поста до построяването на летището на компанията в Ню Мексико, което ще бъде готово по-късно тази година.

В момента 36-годишният мъж (чието истинско име е Едуард Абел Смит) основно се грижи за своя син Беър Блейз от Кейт, както и за нейните две деца - Джо и Миа от предишните ѝ два брака (с режисьора Сам Мендес и оператора Джим Трипълтън).

Уинслет била повече от доволна, че Нед се занимава с децата, докато тя е ангажирана в Холивуд и че ходи на всичките им училищни събития.

Блондинката се запозна с Рокенрол на карибския остров на Брансън, Некер, където двамата преживяха опустошителен пожар. Двамата сключиха брак в края на 2012-та в Ню Йорк. Нед също е бил женен за милионерката Елиза Пиърсън, чийто баща е виконт, а състоянието му се оценява на 300 милиона британски паунда.   

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари