IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рита Ора: Все още обожавам Калвин Харис

13 август 2014 10 20

Поп звездата говори за раздялата си с шотландския диджей

Снимка: Adidas Originals

Снимка: Adidas Originals

За раздялата си с Кавлин Харис, който я заряза чрез Twitter: "Честно казано, ако Калвин не го беше направил, аз никога не бих и помислила да се разделя с него. Отне ми пет дни, за да напиша тези три изречения, с които потвърждавах, че с него вече не сме заедно. Това беше огромен шок. И двамата работим наистина усилено, пътуваме много и често бяхме разделени, но аз бях убедена, че нещата помежду ни ще проработят, въпреки всичко. Когато наистина искам нещо, аз влагам 100% от себе си и в случая беше така. Тази раздяла ми подейства като леденостуден душ." 

За това как се справя след раздялата с диджея: "Ще ви кажа истината - не се чувствам много добре, но все пак съм по-добре, отколкото очаквах. Аз обожавам Калвин и все още смятам, че той е невероятно човешко същество. Тази раздяла беше продиктувана от ситуацията и най-вече от света, в който живеем. Ние двамата нямахме някакви лични проблеми."

За най-добрите си приятелки Ели Голдинг и Кара Делевин: "Много малко хора в тази индустрия (в шоубизнеса) реално си държат на думата и тези две момичета са от тази рядка порода." 

За да видите последните снимки на Рита, посетете галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )