IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ники Хилтън се сгоди за гаджето си

13 август 2014 06 28

Малката сестра на Парис ще се омъжи преди нея

Снимка; Getty Images

Снимка; Getty Images

Ники Хилтън се сгоди за гаджето си Джеймс Ротшилд. Хотелската наследница и нейният приятел, който е банкер, са се върнали преди дни от почивка в Италия, където той ѝ е предложил брак, пише Us Weekly.

Източник, близък до по-малката сестра на Парис Хилтън, разказва че двойката е отпразнувала своята трета годишнина от връзката си на въпросната ваканция. Ники и Джеймс се запознаха през 2011-та на сватбата на милиардерската щерка Петра Екълстоун, която се състоя близо до Рим.

Информаторът разкрива, че Ротшилд е летял от дома си в Англия до САЩ, за да поиска ръката на Ники от нейните родители. Той е предложил брак на красавицата по време на разходка с лодка в езерото Комо. Влюбените ще отпразнуват годежа си с пътуване из Европа.


30-годишната Ники се изявява като моден дизайнер. Предишната ѝ връзка беше със шефа на студио DreamWorks Дейвид Катценбърг, с когото беше в продължение на четири години. За кратко тя е била омъжена за приятеля си от детството Тод Андрю Мийстър (през 2004-та).

Италия се превърна в топ романтична дестинация за знаменитостите. Ким Кардашян и Кание Уест се ожениха във Флоренция по-рано това лято, а Джордж Клуни ще сключи брак с годеницата си Амал Аламудин в Италия през следващия месец.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )