IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Внучката на Одри Хепбърн в светлината на прожекторите

14 август 2014 11 33

Ема Ферер позира за корицата на Harper’s Bazaar

Снимка: Harper’s Bazaar

Снимка: Harper’s Bazaar

Внучката на Одри Хепбърн Ема Ферер тръгва по стъпките на своята баба, появявайки се в светлината на прожекторите и по-точно на корицата на списание Harper's Bazaar (септември/2014).

Мис Ферер позира в рокля на Lаnvin за корицата, а кадрите са дело на внука на легендарния моден фотограф Ричард Аведон - Майкъл Аведон.

Това е първата фотосесия на 20-годишната брюнетка, която е дъщеря на големия син на покойната актриса -  Шон Ферер (той е дете на звездата от първия ѝ съпруг - актьорът и режисьор Мел Ферер). За съжаление, Одри умира през 1993 г., малко преди Ема да се роди.

Ето и няколко акцента от интервюто с Ема, която всъщност е амбициозна бъдеща художничка и студентка в художествената академия във Флоренция:


За това какво е да си внучка на една легенда: "Спомням си, че когато видях снимка на баба как скача на един трамплин, може би от времето преди да стане известна, си мислех, че тя изглежда като моя приятелка. Иска ми се да бях имала възможност да я познавам... Като дете не можех наистина да се отнасям към Одри Хепбърн, като към актрисата. За мен тя е семейство."

За филмите на Одри: "Когато гледах "Закуска в Тифани", се радвах по същия начин, по който всяко младо момиче би се радвало. Гледала съм "My Fair Lady" и "Roman Holiday", но предполагам, че любимият ми нейн филм е "Funny Face"".

За това дали има някаква вещ, принадлежала на баба ѝ: "Пазя нейните кашмирени пуловери с поло яка и обожавам да ги нося през зимата. Освен това имам едно бяло, плюшено мече, което е било нейно."

За да видите снимките на Ема за изданието, посетете галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )
ne ia poznavam , 6tom moje , da se snima - uspeh !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
с нищо не ми напомня на Одри Хепбърн, тази фотосесия е направена само защото й е внучка - няма никакъв чар, никакво излъчване
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар