IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селин Дион спира да работи, за да бъде до болния си мъж

14 август 2014 08 58

Певицата отлага турне и всичките си ангажименти в Лас Вегас

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Селин Дион е отменила своето шоу в Лас Вегас, планираното си турне в Азия, както и всичките си бизнес ангажименти, за да бъде до тежко болния си съпруг Рене Анжелил.

72-годишният мъж на звездата от години се бори с рака, но напоследък здравословните му проблеми са се влошили доста. През декември миналата година (2013) лекарите отстраниха тумор от гърлото на Рене, а тогава Селин каза в ексклузивно интервю, че семейството ѝ минава през "много труден и стресиращ период".

Тя каза пред списание People: "Искам да дам всяка частица от моята сила и енергия за изцелението на съпруга ми. Този път за мен е най-важно да посветя времето си на него и на нашите деца". Дион добави: "Искам да се извиня на всички мои фенове навсякъде по света, че ги притеснявам и да им благодаря много за тяхната любов и подкрепа."

46-годишната канадска певица също наскоро се лекуваше от възпаление на мускулите на гърлото, което е друга причина тя да не може да изпълнява шоуто си в хотел "Цезар Палас". Анжелил и Дион имат трима сина - 13-годишния Рене-Чарлз и 3-годишните близнаци Еди и Нелсън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
това е най-правилното и човешко решение! браво!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар