IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеси Айзенберг и Миа Вашиковска вече не крият, че са гаджета

14 август 2014 10 44

Двамата млади актьори вече живеят заедно в Ню Йорк

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Звездата от хита Социалната мрежа“ Джеси Айзенберг вече не крие връзката си с австралийската актриса от полски произход Mиа Вашиковска ("Джейн Еър", „Алиса в страната на чудесата“, "Изгубена невинност").

Двамата се запознаха миналата година на снимачната площадка на общия си филм "The Double", но досега не са коментирали отношенията си. 

Въпреки това папараците вече на няколко пъти хващат 30-годишния актьор и 24-годишната актриса да се разхождат влюбено ръка за ръка из Ню Йорк и Торонто.

Дори се говори, че тя вече се е пренесла да живее при него в Щатите, зарязвайки живота си в Сидни. Междувременно кариерата и на двамата е във възход.

Наскоро Джеси спечели престижната роля на злодея Лекс Лутър в дългоочаквания филм „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“, a Миа снима филм след филм и вече си е партнирала със звезди от А-лигата на Холивуд като Робърт Патинсън, Никол Кидман, Джулиан Мур и Джони Деп. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 9 години )
имената им не ми говорят нищо...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар