IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джулия Робъртс: Никога не са ме избирали за "най-секси" актриса

19 август 2014 12 20

Холивудската икона краси юбилейния брой на списание InStyle

Снимка: сп. Instyle

Снимка: сп. Instyle

Едва ли има по-подходяща съвременна актриса от Джулия Робъртс, която да може да пресъздаде т.нар. "холивудски блясък". Това е и една от причините In Style, САЩ да покани за корицата на своето юбилейно, 20-годишно издание, именно "хубавата жена".

Джулия краси с очарователната си усмивка, нейна запазена марка, септемврийския брой на списанието. Кадрите са дело на фотографа Микеланджело Ди Батиста, а стайлингът на ефирната сесия е оформен от Мелиса Рубини.

46-годишната актрисата изглежда зашеметяващо в творенията на Dolce & Gabbana, Burberry, Bottega Veneta, Max Mara, Derek Lam, Prabal Gurung, Prada, Thakoon, Tod и Dries Van Noten. Робъртс споделя за първи път и какво е чувството да бъдеш смятана за "най-красивата жена в Холивуд".

Ето и няколко акцента от интервюто със звездата:


За своя 12-годишен брак с оператора Дани Модър, от когото има три деца: "Винаги съм казвала, че има само две причини, поради които съпрузите се карат - или за да наложат своето мнение, или за да въдворят мир и хармония. Ако човек знае каква точно е причината, заради която спори със своята половинка, той наистина ще проведе един смислен разговор и обратното. Аз се старая всичко, което излиза от устата ми да бъде правилно фокусирано, така че да води до преустановяване на спора."

За това, че не се смята за една от най-красивите жени в Холивуд: "Мисля, че винаги съм била някак си в по-момчешкия спектър от момичетата в киното. Например, никога не са ме избирали за една от най-горещите или сексапилни актриси по бански! Честно казано, когато бях по-млада, се чудех защо избират все Хали Бери на челните места в класациите за сексапил, като аз съм по-хубава от нея. Разбира се, това изобщо не е така."

За семейния си живот: "Той се върти между пазаруване, готвене и чистене. Но това са същите тези неща, които милиони други майки по света правят през цялото време, така че аз не смятам, че трябва да се разграничавам от тях."

За да видите снимките на Джулия за InStyle, посетете галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )