IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристо показа приятелката си Кристин

19 август 2014 11 19

Двамата се целунали за първи път чак на петата си среща

Снимка: LOVEstyle

Снимка: LOVEstyle

Рапърът Кристо и приятелката му - моделът Кристин дадоха първото си съвместно интервю за списание LOVE style. В него влюбените разкриват как е започнала връзката им, какво харесват един в друг, какви щуротии правят заедно и мислят ли за сватба.

„Това, което много ми харесва в нея е, че винаги казва, ако нещо не е наред", признава Кристо. "Всичко това създава изключителна лекота в отношенията ни. Не се целунахме на първата ни среща, a чак на петата", издава рапърът.

"Той няколко пъти преди това се опитваше, но аз си подавах само бузката", споделя красавицата. Кристо споделя още, че наскоро е подарил на Кристин заря и ѝ е казал, че това, което се случва в небето е същото, което той усеща със сърцето си, когато е близо до нея.

За да върне жеста на любимия си Кристин пък сама му ушила плюшена панда – нещо, което никога не е правила до този момент. „Не съм му луда фенка, дори изобщо не му бях в началото", признава моделката, но това пък допада на Кристо, защото е сигурен, че тя не е с него заради славата му. На този етап двамата не мислят за брак, но са категорични, че любовта им е много красива.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )