IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зоe Салдана най-накрая проговори за бременността си

20 август 2014 07 52

Актрисата месеци наред не коментираше деликатното си положение

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Зоe Салдана най-накрая призна очевидното, а именно своята първа бременност. От няколко месеца актрисата се появява на всичките си обществени изяви със заоблен, растящ корем, но така и досега не пожела да коментира факта, че очаква дете.

Тя го направи едва вчера, когато заедно със съпруга ѝ Марко Перего приеха предизвикателството "Ice Bucket Challenge" - да се полеят с кофа ледено студена вода, в подкрепа на благотворителна кампания за повишаване на информираността за амиотрофична латерална склероза (заболяване на нервните клетки).

Зое простичко призна, че няма да успее да се полее с кофата, колкото и да ѝ се иска, защото е бременна. Звездата от хита "Пазителите на Галактиката" призна, че мъжът ѝ ще я замести в това благородно начинание и ще излее леда над главата си.

36-годишната актриса заяви във видео следното: "Аз приемам предизвикателството, но очевидно не мога да го направя точно сега заради деликатното си положение, но съпругът ми ще се изплакне с ледената вода вместо мен."

След това изявление във видеото, се вижда как художникът Марко се полива с кофата с ледени блокчета. Източник, приближен до Салдана, заяви по-рано: "Тя ще съобщи новината за бременността си, когато е готова. Зое винаги е искала голямо семейство."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 9 години )