IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хали Бери си сложи екстеншъни в рекламата на новия си парфюм

20 август 2014 08 18

Актрисата писна аромата Wild Essence

Снимка; Splash News

Снимка; Splash News

Хали Бери си сложи екстеншъни на косата (естествени удължения), за да рекламира своя нов парфюм "Wild Essence".

В момента актрисата участва в ролята на астронавт, който наскоро се е завърнал от космоса, в минисериала "Extant", но това не ѝ пречи да върши и други неща.  

В рекламното видео за аромата 47-годишната брюнетка, която от години залага на късата прическа, позира с дълга коса, облечена в черна, секси рокля, на фона на буйната зеленина в джунглата. Хали сама описа новия си парфюм като "искрящ, мулти-цветен аромат, който улавя чувствената същност в природата на жените."

Тя добави: "Същността на една жена е в нейното тялото и в душата ѝ, но тя става още по-чувствена, когато се намира сред природата. С най-новия си аромат, аз исках да отида дълбоко в тропическите гори, където можех да уловя богатството на природата."

"Wild Essence" е петият аромат от собствената козметична линия на Бери. Парфюмът включва сицилиански бергамот, касис, нотки на мандарина и сандалово дърво. Флаконът струва около 28 щатски долара за 30 мл.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )