IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зак Ефрон и Мишел Родригес вече не са заедно

21 август 2014 07 48

Връзката между двамата актьори и без това учуди много хора в шоубизнеса

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Зак Ефрон и Мишел Родригес вече не са заедно, поне според последните слухове. Двамата актьори преживяха горещ, летен флирт и на няколко пъти бяха на почивка заедно в Европа. Те бяха фотографирани да се целуват за първи път на яхта в Италия през юли, после Зак беше сниман да напуска дома на Мишел в Лос Анджелис, а за последно те се появиха заедно в началото на този месец, на остров Ибиса.

Според приближени на Ефрон, той и 10-години по-възрастната от него Родригес съвместно са взели решение да сложат край на романтичните си отношения. Преди връзката си със звездата от "Бързи и яростни", хубавецът Зак е излизал в продължение на три години с колежката си от сериала "Училищен мюзикъл" Ванеса Хъджинс.

Мишел, която никога не е криела своята бисексуалност, пък наскоро преживя бурна връзка с британския топмодел Кара Делевин.

Според приятелите на Зак, той е решил да остави Мишел, най-вече защото тя го подтиквала да се върне към пороците си - алкохол и наркотици, тъй като нейният стил на живот бил именно такъв. Миналата година Ефрон стоя три месеца в клиника да лекува тези свои зависимости. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари