IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мег Райън се раздели с Джон Миленкамп

21 август 2014 09 10

Актрисата излизаше три години с певеца

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Мег Райън се раздели и с последния мъж в живота си - кънтри певеца Джон Миленкамп. Двамата излизаха заедно в продължение на три години, въпеки че така и не заживяха под един покрив. Причината е, че 52-годишната Мег държеше да живее в Манхатън, Ню Йорк, а 62-годишният музикант предпочиташе спокойния си живот в щата Индиана.

Райън и Миленкамп започнаха да се срещат през 2010 г., малко след като той се беше развел със съпругата си от 18 години - Илейн. Макар двамата да бяха дискретни по отношение на личния си живот, те винаги са изглеждали щастливи на общите си снимки. Приближен до чаровната блондинка, казва за списание Us Weekly следното: "Далечното разстояние сложи край на връзката им. Тя живее в Ню Йорк, а той - в Индиана. В крайна сметка никой не беше готов да жертва дома си за тази връзка."

Миленкамп наскоро каза пред списание Rolling Stone, че няма намерение да се мести в Голямата ябълка, за да бъде по-близо до Райън. Той каза: "Аз съм прекалено чувствителен, за да живея там. Не мога да се разминавам с бедни хора, не мога да гледам страданието по улиците, да виждам боклука... Няма да напусна Индиана никога. Смятам тук да умра."

В миналото, до 2001 г. Мег беше омъжена за актьора Денис Куейд, от когото има голям син. След това тя осинови момиченце от Южна Корея, което оглежда като самотна майка. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари