IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Холмс: Разводът не е виновен за застоя в кариерата ми

22 август 2014 11 20

Бившата съпруга на Том Круз позира за корицата на списание DuJour

Снимка: DuJour

Снимка: DuJour

Кейти Холмс позира в една нетипична, арт фотосесия за новия брой на списание DuJour (есен/2014). На кадрите скромната актриса показва сериозна доза сексапил в едни доста съблазнителни пози.

Бившата съпруга на холивудската звезда Том Круз обяснява в изданието, че обича да се облича в дрехи с класическа кройка във вечната комбинация черно и бяло. Точно такъв е и гардеробът ѝ за въпросната сесия. На основния кадър тя е облечена в черна, дантелена рокля на Dolce & Gabbana, а на вътрешните снимки позира в бял и червен костюм на Giorgio Armani и на Dior. 

Ето и няколко акцента от интервюто с 35-годишната актриса, чийто последен филм "The Giver", наскоро излезе по кината:

За любимото си облекло: "Обичам дантелата. Обичам и да си сътруднича със стилисти и дизайнери. Моя собствен поглед към модата е доста класически и семпъл. Като майка, аз залагам на удобното облекло в ежедневието си."

За това, че не обвинява развода си с Том Круз за застоя в кариерата си: "Такива неща се случват в живота на един актьор. Всеки от нас има добри периоди с много възможности и по-лоши периоди с по-малко предложения. Аз самата избрах да работя по-малко през последните няколко години, защото мой основен приоритет беше дъщеря ми Сури."

За това какво мисли за работещите майки: "Аз напълно се възхищавам на жените, които се връщат на работа шест седмици след като са родили, но аз просто не съм такъв тип жена. Аз бях много нервна и несигурна майка, която спеше до леглото на детето си доста дълго време. С течение на времето започнах да се чувствам по-удобно в тази роля, но притесненията около дъщеря ми, така и не могат да излязат от главата ми."


За това, че не се чувства супер уверена и в професията си: "Дори когато имам много работа, аз все се страхувам, че ще ме уволнят, ако закъснея за снимки. Просто такъв е манталитетът ми. Все не мога да повярвам, че съм достатъчно добра. Забелязах обаче, че колкото повече проекти приемам и колкото повече остарявам, толкова повече житейски опит натрупвам и започвам да се справям по-добре с актьорската професия. Просто успявам да разкажа историята по-правдоподобно."

Вижте снимките на актрисата в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари