IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марая и Ник вече преговарят условията на развода си

22 август 2014 07 46

Съпругът на поп дивата потвърди, че с Кери живеят отделно

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Маря Кери и Ник Кенън вече са започнали да се срещат с адвокатите си, в опит да постигнат решение за развод. Оказва се, че слуховете, че поп дивата и съпругът ѝ от шест години наистина живеят отделно от май месец т.г, са верни.

Според последните сведения двойката вече се опитва да стигне до споразумение как да си раздели семейното имущество и попечителството на 4-годишните си близнаци Марокан и Монро. 

Според клюкарския сайт TMZ, бракът на Марая и Ник е започнал да се разпада още в началото на тази година, след като той сподели в радио интервю, че е имал редица известни бивши приятелки, сред които е и Ким Кардашян.

След тези разкрития, той сам призна, че 44-годишната Марая е побесняла и е отказала да спи с него в едно легло. Друг семеен проблем са се оказали твърденията на 33-годишния Ник, че през последните няколко години основно той печели парите в семейството, изкарвайки 75 милиона щатски долара от 2011 г. до сега (той е водещ на риалити шоуто "America Got Talent"). Това ядосало още повече поп дивата и тя изгонила мъжа си да спи по хотели. 


Самият Кенън сподели вчера, че за съжаление в "Рая наистина има проблеми". Той добави, че основната цел в живота му в момента, е да направи така, че децата му да се чувстват максимално добре.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимка ( преди 9 години )
Много тъжно, че Марая и Ник се развеждат. А колко влюбени бяха в началото, Ник наистина изглеждаше сякаш е истинската любов на Марая, но нейното самочувствие и характер на дива според мен са основната причина за раздялата им. Все пак, ако наистина е вярно, не може заради едно изказване на Ник за това, че е имал известни жени в миналото си, тя да го изгони от дома им, малко е прекалено. Все пак мъжете са си мъже, те обичат да разказват за миналите си "завоевания", няма нищо кой знае колко страшно в това... Но в крайна сметка ако наистина не са щастливи повече заедно е по-добре да се разделят... Най-много ще страдат обаче близнаците...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар