IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джо репетира движенията си за "Професия: стрийптизьор 2" пред София

22 август 2014 09 19

Манганиело радва Вергара със секси движения в спалнята

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Джо Манганиело разкри, че практикува движенията си за "Професия: стрийптизьор 2" пред новата си приятелка София Вергара. Горещата латино красавица от сериала "Модерно семейство" излиза със снажния актьор от "Истинска кръв" от три месеца. Той е в една от главните роли във втория филм за мъжете - стрийптизьори, който започва да се снима съвсем скоро.

Джо сподели, че репетира усилено танцовите си движения пред зашеметяващата блондинка от Колумбия. Манганиело добави още, че наистина си е падал по Вергара, докато тя е била сгодена за бизнесмена Ник Льоб, но е изчакал тя да се раздели с него, преди да я покани на среща.

Джо каза пред E!NEWS следното: "През последните години ние на няколко пъти сме се натъквали един на друг и аз винаги съм ѝ се възхищавал, но не предприемах нищо спрямо нея, преди да чуя, че се е разделила с годеника си."


Самата София наскоро каза, че се е разделила с Льоб, с когото имаше 4-годишна връзка, не заради Джо, а защото двамата не са прекарвали достатъчно време заедно. 42-годишната блондинка заяви: "Ние с Ник все още сме си много близки, но вярваме, че най-доброто нещо за нас е да не сме заедно."

През 2013 г. Вергара беше коронясана за най-добре платената телевизионна актриса според списание Forbes. 

Кадър от филма "Професия: стрийптизьор"; Снимка: outnow.ch

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари