IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нина Добрев: Смея се истерично на слуховете за себе си

23 август 2014 07 30

Звездата от български произход дава интервю за изданието Аlexa

Снимка: Alexa

Снимка: Alexa

Българската следа в Холивуд Нина Добрев показва целия си блясък в изданието за стил на живот на вестник New York Post - Alexa. 

Актрисата от хитовия сериал "Дневниците на вампира" позира в прекрасни есенни рокли на Salvatore Ferragamo, Oscar de la Renta, Zuhair Murad и др. пред фотографа Рандал Славин. В интервюто Нина, която миналата година се раздели със своя колега от шоуто Иън Сомърхолдър, говори за слуховете за себе си в жълтата преса. Тя коментира най-вече това, че таблоидите ѝ приписват връзки с всички известни мъже, с които я видят да си говори - Орландо Блум, Джеймс Марсдън, Бен Макензи и т.н., a всъщност в момента тя е необвързана.  

Ето и няколко акцента от интервюто с 25-годишната брюнетка: 

За това как реагира на информациите за себе си в таблоидите: "Обикновено се смея истерично на нещата, които чета за себе си. Хубавото е, че жълтата преса като цяло е положително настроена към мен и рядко си измисля някакви скандали или сензации около името ми. Лошото е, че понякога собствените ми приятели вярват на слуховете в медиите по мой адрес."

За най-добрата си приятелка Джулиан Хъф: "Двете си прекарваме наистина добре - спокойно и забавно. Ето защо предпчитам да излизам на срещи най-вече с нея."  

За новия си филм “Нека сме ченгета” (тя е в ролята на сервитьорка, която се сприятелява с двама свои клиенти, които пък отиват на парти, преоблечени като полицаи. Те са толкова убедителни, че в крайна сметка започват да се представят за ченгета): 

"Винаги съм обичала жанра комедия, но това е първата ми роля в такъв филм. Беше добре за мен да опитам нещо ново, въпреки че повечето шеги на момчетата бяха на мой гръб."

Вижте в галерията ни снимките на Нина за изданието, както и няколко кадъра от нейните последни светски изяви, на които изглежда фантастично.  

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари