IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блясък от червения килим на телевизионните награди „Еми“

26 август 2014 08 26

Вижте звездите с най-впечатляващи тоалети на най-престижните телевизионни награди в САЩ

София Вергара; Снимка:Getty Images

София Вергара; Снимка:Getty Images

Хали Бери също не доведе съпруга си Оливие Мартинес на събитието, но пък изглеждаше впечатляващо в бледо лилавата си рокля на Elie Saab. 

 Холивудската звезда Джулия Робъртс беше единствената дама на вечерта, която дръзна да се появи с рокля с къса дължина до коляното, също на дизайнера Elie Saab и се пошегува, че ще я пази за 10-годишната си дъщеря Хейзъл.

Чаровната актриса Зоуи Дешанел, известна с любовта си към ретро стила, се появи в ярко розово творение на Oscar De La Renta и сребърни обувки на Jimmy Choo. Най-бляскавата двойка на вечерта бяха Камила и Матю Макконъхи, като тя беше избрала тоалет на Zuhair Murad. 

Освен София и Камила, много други дами бяха заложили на белия цвят, за да се открояват в "тълпата". Това бяха Джулиън Хъф, Падма Лакшми, Луси Лиу и Робин Райт, която пък се появи с гащеризон с панталон и гол гръб на дизайнера Ralph Lauren.

Младоженците Адам Лавин и Бехати Принсло също успяха да блеснат на наградите, въпреки че едва ли си бяха починали от предната вечер (от видео наградите на MTV). Топмоделът беше избрал черна рокля на Prada за събитието, която беше в синхрон със смокинга на нейния съпруг.

Адам Лавин и Бехати Принсло; Снимка: Getty Images


Вижте снимки на най-впечатляващите рокли от наградите "Еми" в галерията ни! 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )