IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изоставената Марая заведе близнаците си на пицария

27 август 2014 06 57

Поп дивата се опитва да изглежда в добро настроение, въпреки предстоящия развод

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Марая Кери не желае да скъса с имиджа на примадона, въпреки че преминава през тежък период в личния си живот. Преди дни стана ясно, че съпругът ѝ Ник Кенън се е изнесъл от семейния им дом преди четири месеца и е на път да подаде молба за развод, слагайки край на 6-годишния им брак.

Вчера поп дивата се появи за първи път пред обществеността след тези тъжни новини, като заведе близнаците си Марокан и Монро на пицария в Ню Йорк.

44-годишната звезда се опитваше да изглежда уверена и в добро настроение, вероятно в името на 3-годишните си деца. За сега Кери не желае да коментира бурята в семейния си живот, за разлика от Кенън, който дори намекна, че е напуснал певицата, защото тя имала сериозни проблеми с нервите и скандалите помежду им се отразявали зле на близнаците.

Въпреки това той каза, че е в приятелски отношения с отчуждената си съпруга, но че няма шанс нещата помежду им да се оправят. Източник, близък до двойката каза за сайта TMZ следното: "И двамата са ангажирали адвокати, които да оформят условията по развода им. Няма връщане назад."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )