IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Николай Костер-Валдау – новият горещ скандинавец в Холивуд

31 август 2014 08 10

Злодеят от "Игра на тронове" започна да се превръща в новия секссимвол на киното

Снимка: In Style

Снимка: In Style

След скандинавците Виго Мортенсен и Александър Сарсгаард в Холивуд изгря нова звезда от далечния север и това е Николай Костер-Валдау.

44-годишният актьор стана най-вече известен с ролята в сериала на HBO "Игра на тронове", но е участвал в доста кино хитове като "Забвение“, "Небесно царство" и комедията с Камерън Диас "Отмъщение по женски".

Мъжественият датчанин е на път да влезе в редиците на водещите мъже в света на киното. Той винаги е имал добра визия и талант, но едва напоследък звездата му започна да блести с пълна сила.

През последните две години Костер-Валдау се снима за кориците на няколко мъжки списания като Details, Men's Health и Esquire, демонстрирайки, че спокойно може да вземе хляба и на мъжете модели.

В едно от интервютата си Николай казва: "Знаете защо ние датчаните сме най-щастливите хора на земята? Защото имаме ниски очаквания от живота - не искаме твърде много."

С тази своя философия той полека-лека започна да печели кастингите за все по-апетитни мъжки роли (не само на злодеи), като вече има зад гърба си повече от 30 филма.


В "Игра на тронове" той е в ролята на Джейми Ланистър - екстравагантен, нагъл и егоистичен убиец, който започва постепенно да показва, че в душата му има и нещо добро. Това лято той започна снимките по новия си филм 'Gods of Egypt", редом до Джерард Бътлър.

Освен това Николай продължава да се снима и в датски продукции. Той е женен за бившата "Мис Гренландия" Нукака Костер-Валдау вече 16 години и има две деца от нея.

Самата Камерън Диас наскоро каза за него следното: "Мъжете искат да бъдат като него, а жените се стремят да намерят мъж като него."

Вижте снимките на Николай Костер-Валдау в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Много секси! ... Блазе й на жена му...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар