IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ума Търман отдава почит на Фей Дънауей в знойна модна сесия

29 август 2014 12 01

Ума прилича досущ на звездата от "Бони и Клайд"

Снимка: Vs Magazine

Снимка: Vs Magazine

Ума Търман отдава почит на по-възрастната си колежка Фей Дънауей, чрез знойна модна фотосесия, в която тя досущ прилича на звездата от "Бони и Клайд". Снимките са за последния брой на списание Vs, чиято корица краси именно Ума.

44-годишната звезда, която е майка на три деца, за първи път коментира в изданието и любопитните слухове в медиите, че има романтична връзка с режисьора Куентин Тарантино. "Обсъждахме с г-н Тарантино тези слухове снощи и той ми се ядоса, че не му се обаждам да го питам кога ще се прибере, тъй като според медиите, ние сме едва ли не женени. Реално нашата връзка е същата каквато е от години - ние сме много близки приятели."

Търман, която отмени годежа си с френския финансист Арпад Бюсон по-рано тази година, говори и за това, че вече почти 30 години е в очите на медиите (откакто за първи път се снима за британския Vogue, когато е едва на 15 години)

Тя споделя: "Мисля, че медиите са част от кариерата на един актьор. Не можеш да успееш в този бизнес, ако не се появяваш в медиите или се криеш от тях."

Кадрите с Ума за изданието са дело на топ фотографката Елън фон Унверт. Актрисата, чийто първи пробив в киното е с хита на Тарантино от 1994 г. "Криминале", говори в интервюто и за това какво е да станеш майка за трети път и то след като навършиш 40 години.

"След като поотгледах първите си две деца, си дадох пауза от майчинството, за да се върна на работа. Когато разбрах, че отново ще имах бебе, отново исках да направя крачка назад от кино индустрията, за да анализирам нещата в живота си и просто да си поема въздух. Постепенно започнах да се завръщам на работа и точно сега имам доста ангажименти", обяснява тя.

Вижте снимките на Ума за списанието в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари