IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад и Анджелина най-накрая се ожениха

28 август 2014 13 05

Новината е потвърдена от пресаташето на звездите

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Брад Пит и Анджелина Джоли са сключили брак на тайна церемония във френското си имение "Шато Миравал", миналия уикенд. Двете холивудски звезди имат шест деца, заедно са от девет години, а бяха сгодени от началото на 2012-та.

Говорителят на Брад е потвърдил щастливата вест пред медиите. Младоженците се срещнаха и влюбиха по време на снимките на общия си филм от 2005 г. "Мистър и мисис Смит".

По това време Пит беше женен за Дженифър Анистън, но набързо се разведе с нея след като срещна Джоли. През 2008 г., Брад разкри, че "Мистър и мисис Смит" е любимият му филм, именно защото се е влюбил в Анджелина, а тя го е направила баща.

Миналата година двете звезди бяха разделени за няколко месеца, докато тя снимаше филма си "Unbroken" в Австралия, а той пък работеше в Англия.

В момента двамата се готвят да участват във втория си общ филм, който ще се снима в Малта и се очаква да бъде пуснат по кината през 2016 г. По-любопитното в случая е, че Джоли наскоро призна, че няма конкретни планове за сватба и че дори не си е харесала булчинска рокля.

Тя каза пред USA Today: "Ние нямаме никакви планове да се женим в момента. Нищо не е организирано. Нищо не е готово. Аз нямам рокля. Ние ще се оженим, но чакаме точното време. Говорим от време на време за това, а децата влизат в ролята на сватбени агенти и започват да измислят всичко. Един предлага да се оженим в Дисниленд, друг да играем пейнтбол на сватбата и т.н. Имаме много различни личности в къщата и някои от тях имат доста силни становища."

Това е трети брак за дъщерята на Джон Войт. В миналото тя е била омъжена за актьорите Джони Лий Милър и Били Боб Тортън.

Кадър от филма  "Мистър и мисис Смит". Снимка: outnow.ch

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )
te sa za sebe si , 4estito ! ne gi poznavam, dano sa 6tastlivi .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )