IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина не покани баща си на сватбата

29 август 2014 06 42

Джон Войт е бил в неведение, че дъщеря му e сключила брак с Брад Пит

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бащата на Анджелина Джоли - актьорът Джон Войт не е бил сред гостите на сватбата на Анжи и Брад Пит, която се е състояла миналия уикенд в тяхното френско имение "Шато Миравал".

Г-н Войт разбрал за свръхсекретна брачна церемония от медиите, след като журналистите му се обадили за коментар. На въпроса какво мисли за това, че за Джоли това е трети брак (тя е била омъжена за актьорите Джони Лий Милър и Били Боб Торнтън), Джон отговорил: "Е, тя е с Брад вече доста години, така че този брак трябва да бъде по-щастлив от предишните ѝ."

Според слуховете, веднага след като е научил щастливата вест, 75-годишният баща на Анджи е отлетял за Европа, за да се види с младоженците, които смятат да карат медения си месец на Стария континент.

Самият той е заявил пред MailOnline: "Отивам в Европа, за да ги видя всичките тази седмица. Чаках дълго време тази сватба да се случи и съм много щастлив. Наистина харесвам Брад и не съм разочарован, че не са ме поканили."

В момента Бранджелина се намират в Малта, където започнаха снимките на своя нов филм "By The Sea".

Припомняме само, че Джон и Анджелина бяха отчуждени в продължение на почти едно десетилетие, докато се помириха през 2010 година и то благодарение на Брад. Те се изпокараха през 2001 г., след като Войт каза пред Access Hollywood, че дъщеря му има сериозни психически проблеми и че трябва да потърси помощ. Разстроената Джоли тогава направи публично изявление, в което заяви, че е доста по-здрава от баща си. Отношенията им обаче очевидно и до днес не са много близки.

Това е първата снимка на Брад като женен мъж, а на безимения му пръст се загатва брачната халка; Снимка: Splash News

Г-н и г-жа Пит сключиха брак точно 10 години след като се запознаха на снимачната площадка на филма, който ги събра - "Мистър и мисис Смит". Според информациите Джоли е отведена до олтара от двете си осиновени момчета Мадокс и Пакс, дъщерите ѝ Захара и Вивиан са ѝ били шаферки. Другите две деца на двойката - Шайло и Нокс са носели брачните халки.

На малката сватба са присъствали само роднините на Брад - родителите му Джейн и Уилям, брат му Дъг, сестра му Джули и техните семейства. Не е ясно дали сред гостите е имало известни личности, но най-добрия приятел на Пит - Джордж Клуни не е бил сред тях.

Това е френското имение на младоженците; Снимка: Splash News

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )