IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс пак е свободна жена

29 август 2014 09 13

Певицата е скъсала с последното си гадже Дейвид Лукадо

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

На Бритни Спиърс очевидно не ѝ върви в любовта. Поп звездата има два неуспешни брака зад гърба си, един развален годеж, а преди дни е скъсала с последния мъж в живота си - Дейвид Лукадо.

Певицата е разкрила, че отново е необвързана чрез Twitter, a нейният говорител е потвърдил новината. Бритни и Дейвид започнаха връзката си март 2013-та, само два месеца, след като тя скъса с годеника си и свой мениджър Джейсън Трауик.

Бившата менторка от риалити формата "X Factor" заяви в края на миналата година, че е влюбена отново и че е готова да роди още едно дете на Лукадо, по възможност - момиче, тъй като вече има двама сина. Според слуховете причината за раздялата на двойката е изневяра от страна на Лукадо.

Може личният живот на певицата да не е много щастлив, но пък кариерата ѝ е в разцвета си. Тя има своя линия с парфюми, наскоро ще стартира линия с дамско бельо, а освен това тя има собствено, живо шоу на сцената на Planet Hollywood в Лас Вегас.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )