IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона тръгна по пантофи

29 август 2014 12 26

Кралицата на поп музиката въвежда нова мода

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Мадона е Кралицата на поп музиката и може да прави каквото си поиска. Очевидно това е и причината звездата да се появи на летището в Ню Йорк по домашни пантофи.

Вероятно тя е искала да ѝ бъде удобно по време на дългия полет в самолета, с който тя и децата ѝ се завърнаха от почивката си в Испания. Явно този път звездата е сложила комфорта над модата и е решила да поглези стъпалата си с тези меки, черни пантофи.

Мадона кацна обратно у дома заедно с четиримата си наследника - Лурдес, Роко, Мърси и Дейвид като всички те бяха първо бяха в Кан, където посрещнаха нейния 56-ти рожден ден, а после прекараха няколко седмици на остров Ибиса.

Според списание Us Weekly по време на въпросната, почти едномесечна почивка, Мадона е решила да скъса с поредното си гадже - 26-годишния актьор Тимор Стефънс. Списанието твърди, че точно на 14-годишния рождения ден на сина си Роко Ричи (11 август), певицата е помолила най-учтиво Тимор да си събира багажа и да се изнася.

Една от възможните причини тя да скъса с него са скорошните признания на Стефънс, че си пада по по-възрастни жени, защото научавал много от тях. "Тя никога не е била сериозна към него", каза източник, близък до звездата, за Us Weekly. "В момента тя работи върху албума си и следи учебния процес на децата си. За нея няма нищо по-важно."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

боже! ( преди 9 години )
как ви се дразня, госпожо " ...." !!! спрете веднъж завинаги с простотиите! вие трябва да сте някаква дива ***, първо не познавате нито една от знаменитостите, и второ пишете под всяка статия. кой ви е вързал да четете новините като не ви засяга?!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
... ( преди 9 години )
tova si e neina rabota . Nito ia poznavam , nito i se mesia
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар