IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марк Уолбърг пропусна сватбата на брат си Дони

1 септември 2014 10 56

Това потвърждава слуховете, че актьорът не харесва булката Джени Маккарти

Джени и Дони; Снимка: Getty Images

Джени и Дони; Снимка: Getty Images

Дони Уолбърг и Джени Маккарти вече официално са женени. Двамата са си казали „ДА“ в неделя вечерта в балната зала на хотел Бейкър в Сейнт Чарлс, щата Илинойс.

На сватбата обаче не е присъствал най-известният брат от клана Уолбърг – Марк, което налива масло в огъня на слуховете, че холивудският актьор никак не харесва сексапилната блондинка Джени.

Колкото до интимната церемония, тя е била дълга едва 20 минути и се е състояла само сред близки и приятели на влюбените. Дони, който е бивш член на момчешката банда „New Kids On The Block“, предложи брак на Маккарти през април с огромен годежен пръстен с камък от жълт сапфир.

Самата тя оповести новината чрез социалната мрежа, споделяйки с феновете си: „Току-що се сгодих!“. После тя разказа, че в предложението дейно участие е взел нейният син Евън.

Преди Маккарти е била омъжена за актьора и режисьор Джон Маларой Ашър. Дони също има един брак зад гърба си с Ким Фей, от която има две деца. Преди да се запознае с Дони Джени имаше 5-годишна връзка с комика Джим Кери.

Все пак Марк и съпругата му Реа са пуснали онлайн пожелание за Дони и Джени, оправдавайки се, че не са на сватбата, защото в същия ден дъщеря им Ела има парти по случай рождения си ден.

Ето го и пожеланието на Марк за Дони:

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари