IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад и Анджелина показаха първите снимки от сватбата си

2 септември 2014 09 05

Вижте булчинската рокля на Анджи за списание People

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Брад Пит и Анджелина Джоли показват първите снимки от своята сватба пред списание People.

Знаменитите младоженци споделят и как са планирали своя голям ден, който по думите им е бил „абсолютно перфектен“.

Брад и Анджи разкриват детайли от интимната си церемония, която се състоя на 23 август в параклиса на имението им „Шато Миравал“, близо до френското село Correns. В изданието са публикувани ексклузивни снимки от церемонията, а и се вижда уникалната рокля на Джоли, украсена с десетки рисунки на 6-те деца на двойката.

Холивудската двойка разказва, че всяко тяхно дете е имало ключова роля в събитието – двете осиновени момчета Мадокс (13) и Пакс (10) са завели майка си до олтара, Захара (9) и Вивиан (6) са били шаферки и са разпръсвали цветчета, набрани от градината, а Шайло (8) и Нокс (6) са носели брачните халки.

Децата също така са помогнали на родителите си да напишат брачните си обети. Освен това Пакс е направил тортата! „За нас най-важното беше, че денят беше спокоен и пълен със смях“, казва 50-годишният Пит.

39-годишната булка допълва: „Беше специален ден, който споделихме с нашите деца. Това беше един много щастлив момент за нашето семейство.“

Роклята на Анджелина е ушита от Луиджи Маси (главният шивач на Atelier Versace), като във воала ѝ са били вградени множество колоритни рисунки на наследниците на клана Джоли-Пит.

„Луиджи е като част от семейството ни и не можех да си представя някой друг да направи тази рокля“, казва Джоли. Брад е носел костюм от личния си гардероб, а вратовръзката е взел назаем от един от синовете си.

Роклята на Захара е проектирана от семейната приятелка Адама Кебе.

Мадокс, Пакс, Шайло, Нокс са носели черни костюми, а Вивиан – бяла рокля от личния си гардероб.

Бижутерът Робърт Прокоп, който проектира годежния пръстен на Джоли, е създал и брачните халки.

Снимка: People

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари