IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хали Бери и Оливие Мартинес показаха сина си Масео

3 септември 2014 09 20

Съпрузите отпразнуваха първата годишнина от сватбата си в Хавай

Оливие и Масео; Снимка: Splash News

Оливие и Масео; Снимка: Splash News

Хали Бери и Оливие Мартинес сложиха край на слуховете за проблеми в брака си с романтична, семейна почивка на Хаваите. По време на ваканцията си съпрузите отпразнуваха и първата годишнина от сватбата си, която се състоя на 13 юли 2013-та във Франция.

Актьорската двойка не можа да чества празника си на точната му дата заради ангажиментите си в телевизията. На въпросното пътуване до остров Мауи Хали и Оливие за първи път позволиха на папараците да снимат 10-месечния им син Maceo.

Мартинес и Бери бяха придружавани освен от бебето си, и от нейната 6-годишна дъщеря Нала, която е от връзката ѝ с канадския модел Габриел Обри. 48-годишната актриса не се беше появявала със съпруга си от няколко месеца, което породи слуховете, че между двамата има сериозни проблеми.

Жълтите медии дори написаха, че Оливие се ядосвал, че трябва да гледа сина си, докато майка му ходи на работа. В момента Хали се снима във фантастичния сериал „Extant“, създаден от Стивън Спилбърг, който се излъчва всяка сряда вечер по телевизия CBS.

Хали, Оливие и нейната дъщеря Нала Обри; Снимка: Splash News

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари