IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ник Кенън се надява да спаси брака си с Марая

4 септември 2014 11 07

Съпругът на поп дивата смята да се обърне към брачен консултант

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ник Кенън се надява да спаси брака си с поп дивата Марая Кери. Наскоро той сподели чрез социалната мрежа, че двамата с певицата живеят отделно от няколко месеца и че в „Рая има проблеми“.

Според последните слухове двамата съпрузи дори бяха започнали консултации с бракоразводни адвокати, но според новите информации Ник искал двамата с жена му да започнат да ходят на брачен консултант, в опит да запазят семейството си.

33-годишният водещ на риалити формата „America Got Talent“ е написал в профила си в Twitter, че все още обича 44-годишната звезда и че е опустошен от проблемите в отношенията им. Съпрузите имат 3-годишни близнаци – Марокан и Монро, но също така имат и желязно предбрачно споразумение, което включва не само финансови въпроси, но и попечителството над децата, което е в полза на Кери.

Източник, близък до двойката заяви, че Марая е твърде огорчена от поведението на Ник в последните месеци и екипът ѝ вече се готви да направи официално изявление за развода, така че тя едва ли би се съгласила на терапия за двойки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари