IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит и Анджелина Джоли на уроци по самозащита

8 септември 2014 13 30

Новото семейство учи Крав Мага

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Двойката, която се ожени във Франция миналия месец, практикува съвременна израелска система за самоотбрана, наречена Крав Мага, с която се подготвя за участието във филма „By The Sea“.

Брад Пит, с когото Анджелина Джоли отглежда общо 6 деца, е отслабнал над 5 килограма за трите седмици активно занимание в класовете по наподобяващо военни техники учение Крав Мага, и дори позволява на децата да се включват в тренировките.

„Цялото семейство учи движенията, дори и най-малките правят модифицирани детски движения, но Брад го прави в продължение на 45 минути на ден и е драстично отслабнал и засилил мускулите си за филма.“, сподели източник пред Daily Mirror.

Системата за самоотбрана Крав Мага използва ръкопашния бой като начин на оцеляване, а не на бойно изкуство, и е базирана на естествени реакции, прости движения и агресивни защитни принципи.

За разлика от Брад Пит, Анджелина е значително по-запозната с тренировките, тъй като те са били съществена част от подготовката на актрисата за главната роля във филма „Tomb Rider” от 2001 година.

Филмът „By The Sea” е режисиран от Анджелина и ще отбележи дебюта на екран на звездната двойка, след паметното участие във филма „Г-н и Г-жа Смит“ през 2005 година, по време на което пламна любовта между актьорите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )
te3 sa si za sebe si , Nito gi poznavam , Nito se mesia v li4nia im jivot
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Аннал Акбар ( преди 9 години )
Тамън в *и стил ...и колкото да си го пробутвате това псевдо бойно изкуство ...не струва има къде по ефективни системи
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар