IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Първата целувка на Кайли Миноуг

10 септември 2014 09 21

Била в басейн

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Басейн, в който 46-годишната певица плувала, е незабравимото място, на което първата целувка се превърнала във факт.

Макар че пази ясна картина за преживяването и за момчето като за добър плувец, Кайли Миноуг не успява да си спомни дали е било романтично.

„Не е невероятна история. Първата ми целувка беше в плувен басейн. Много ми харесваше момчето. Беше най-добрият водолаз от отбора. Не мога да си спомня дали беше романтично или красиво, помня само ситуацията“, споделя самата певица.

За сметка на не много точния спомен около романтичната страна на първата целувка, обаче, последните песни на звездата оставят ясно послание в аудиторията със своите значително по-предизвикателни текстове.

Принцесата на попа, която е била в сериозна връзка с актьора Оливие Мартинес и покойния вокалист на INXS - Майкъл Хътчинс, твърди, че еротичният елемент в последния ѝ албум не е бил умишлен, но безспорно сексуалният живот играе голяма роля за нея.

Сред заглавията в последния албум на Кайли Миноуг, „Kiss me once”, се открояват песни като „Sexy Love“, „Les Sex“ и „Sexercize“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари