IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Арнолд Шварценегер премахна лицето на жена си от картина

11 септември 2014 12 30

Актьорът заличава всички следи от брака си

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Арнолд Шварценегер се старае да заличи всеки спомен около проваления си брак – актьорът е премахнал лицето на бившата си съпруга от официалния му портрет като Губернатор на Калифорния.

Австроамериканецът наема специално художник, който да заличи лика на 58-годишната журналистка Мария Шрайвър, чрез рисуване върху образа на нейното лице.

Силното желание на „терминатора“ и прибързаното му решение обаче, водят до не толкова добре свършена работа – странно петно от синя боя, което закрива лицето на бившата му съпруга.

Маслената живопис с размер два метра, в оригинал е представяла малка значка с лика на Мария Шрайвър, която с днешна дата е „нарисувана“ от известния австрийско-ирландски художник и фотограф – Готфрид Хелнвайн.

Бракът на Арнолд Шварценегер и съпругата му Мария Шрайвър приключи, след като актьорът призна, че е баща на извънбрачно дете от домашната им прислужница.

Работник в Капитолия разкри, че актьорът е бил толкова отчаян в желанието си да премахне лика на своята бивша жена, заради новините от миналата седмица, че Мария Шрайвър има любовна афера с човек от екипа, работил по стратегиите в последната кампания на Шварценегер.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари