IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Кидман: Децата ми ме поддържат млада

15 септември 2014 10 43

Актрисата смята, че дъщерите ѝ я енергизират

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Тайната за младостта на Никол Кидман се крие в децата ѝ.

Актрисата е майка на две момичета – Съндей на шест години и Фейт на три години, плод на любовта им със съпруга ѝ Кийт Ърбан и сподели, че те са причината за нестихващата енергия, която притежава.

„Има нещо вярно в това за силата на детския живот. Децата те съхраняват млад, изискват постоянни усилия и ти носят радост... Ние винаги танцуваме на концертите на Кийт“, сподели самата Кидман.

Звездата от филма „Широко затворени очи“ е щастливо омъжена вече 8 години за съпруга си, кънтри певецът Кийт Ърбан и твърди, че тайната на успешния брак се крие в това, двойките взаимно да се превръщат в приоритет един за друг.

Въпреки, че често са разделени на хиляди километри един от друг, семейната двойка са си наложили златно правило, според което задължително се чуват по телефона поне по 10 минути всеки ден.

„Ние сме луди. Ще говорим по 10 пъти на ден. След 9 години заедно, и двамата сме толкова благодарни, че имаме някого, когото не само обичаме, но и харесваме. Всички знаем какво е да обичаш някого, но да не го харесваш особено“, каза Никол Кидман.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари