IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеймс Артър: Българите имат добра енергия

15 септември 2014 10 39

Звездата споделя впечатленията си от България

Снимка: Tialoto.bg.

Снимка: Tialoto.bg.

На специална пресконференция в София, най-горещата музикална звезда във Великобритания – Джеймс Артър, се срещна с българските медии, за да разкаже за първото си гостуване в страната ни.

Срещата бе организирана от продуцента на X Factor България, Магърдич Халваджиян, тъй като певецът ще участва в предаването като гост-звезда. Днес се очаква той да снима в дома на съдийката Саня Армутлиева, на която ще помогне в избора на бъдещи музикални звезди.

Изключително талантливият музикант сподели на пресконференцията, че макар да е за пръв път в България, вече има впечатления от страната ни, тъй като негов близък приятел е българин.

Джеймс разказа, че в детството си е общувал много със семейството на своя приятел и от тях е добил усещането, че българите са добри хора и имат много позитивна енергия.

Звездата каза и няколко български думи, които е научил от приятеля си като „Здрасти“, „Добре“ и „Вие сте страхотни“. Последната реплика Джеймс е отправил към горещата българска публика, която го аплодира вчера на концерта му в София, част от турнето Coca-Cola Happy Energy Tour.

На въпрос дали вече е успял да опита от българската кухня, певецът сподели, че е хапнал само няколко наденички, но след като получи препоръка да дегустира и мусака, обеща да пробва още днес.

В момента Артър е един от най-продаваните изпълнители на Острова, след като миналата година излезе дебютният му албум „James Arthur“, в който почти всички песни са негово дело. Звездата работи и над нов албум, но каза, че не може все още нищо да издаде, освен, че ще излезе през 2015-та година.

За отношенията си със своя ментор, Никол Шерцингер, Джеймс призна, че много й се възхищава. Според него тя е истински артист, много земна, талантлива и здраво стъпила на земята. 

Животът на музиканта не е бил никак лек, преди големия му успех в английския X Factor. Той преживява в най-ранно детство тежкия развод на родителите си, чиито лоши взаимоотношения дотолкова го травмират, че в пубертета се изнася от дома си и отива в системата за приемна родителска грижа. Въпреки бедното и трудно детство, Джеймс признава, че никога не е губил надежда и е вярвал много в таланта и в музиката си. И ето, че само две години след победата му в X Factor, той е сред най-известните съвременни музиканти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари