IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари отново излиза с Кресида Бонас

18 септември 2014 11 56

Двамата са забелязани заедно в киносалон

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Принц Хари е извел на тайна среща бившата си приятелка Кресида Бонас. 30-годишният по-малък брат на престолонаследника принц Уилям и 25-годишната блондинка са отишли да гледат кино в Западен Лондон (в кино „Odeon Kensington“) комедията с Камерън Диас и Джейсън Сийгъл „Sex Tape“.

Според очевидците двамата са напуснали салона малко преди края на филма. Явно чувствата между принца и блондинката са на път да се възродят, след близо 6-месечна раздяла. Двамата имаха връзка точно две години и дори се заговори, че той е обмислял да ѝ предложи брак. Вместо това те се разделиха изненадващо през април месец.

Един зрител казва за вестник The Sun следното: „Те се опитаха да се слеят с тълпата в киното, но изглежда осъзнаха, че това е невъзможно.“

Друго британско издание съобщи по-рано този месец, че Хари е бил забелязан на среща в лондонски клуб в Челси с богатата египетска наследница Ениат Юнес.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари