IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Кидман: Баща ми долетя няколко часа след развода ми с Том

20 септември 2014 06 26

Съкрушената актриса изнесе емоционално слово на погребението на баща си

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Никол Кидман изнесе емоционална реч на погребението на баща си на 19 септември. Тя каза: "Баща ми пристигна със самолет от Австралия, няколко часа след развода ми с Том." С тези думи опечалената актриса искаше да акцентира върху това колко голяма опора е бил татко ѝ по време на този тежък етап от живота ѝ, а именно развода ѝ с Том Круз.

75-годишният д-р Антъни Кидман е почина изненадващо миналата седмица в Сингапур по време на посещение при сестрата на актрисата Антония, която живее там с мъжа си и шестте им деца. Звездата добави в своята реч следното: "Толкова съм щастлива, че бях негова дъщеря. Единственото ми съжаление е, че той няма да е сред нас, за да види как растат красивите му внуци и че няма да може да се грижи повече за своята любима съпруга Джанел."

Никол даде тържествено обещание пред ковчега на баща си, че ще бъде до майка си в този тежък момент. "Всичко е наред татко, не се притеснявай. Ние сме тук и ще се грижим за мама!"

Освен това австралийската актриса говори за това колко мъдър и щедър човек е бил д-р Кидман и как никога не се е интересувал за материалните притежания. На погребението присъстваха съпругът на звездата Кийт Ърбан и двете им дъщери - Фейт и Съндей, както и Ръсел Кроу с бившата си жена Даниел Спенсър. Странното е, че осиновените деца на Никол от брака ѝ с Круз - Конър и Изабела не се виждаха никъде. 

Колегата и близък приятел на Никол - Ръсел Кроу и бившата му жена Даниел почетоха паметта на д-р Кидман; Снимка: Splash News

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )
Ne se zanimavam s kliuki po ne6tastiata na horata . Imam dostata4no li4ni temi za razmisal i griji okolo liubimia si 4ovek .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар