IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лорънс и Крис Мартин се появиха заедно за първи път

23 септември 2014 08 53

Досега влюбените криеха отношенията си от медиите

Снимка; Getty Images

Снимка; Getty Images

Дженифър Лорънс и Крис Мартин бяха забелязани за първи път заедно на връщане с частен самолет в Ел Ей след фестивала „iHeart Radio Festival“ в Лас Вегас. От няколко месеца се говори, че вокалът на Coldplay и носителката на „Оскар“ имат връзка и че нещата помежду им са сериозни, но досега двамата избягваха да се появяват заедно.

Според последните слухове 37-годишният Крис е лудо влюбен в 24-годишната Дженифър и е готов да започне бракоразводно дело с отчуждената си съпруга Гуинет Полтроу. Лорънс от своя страна вече била пренесла по-голямата част от багажа си в дома на Мартин в Малибу и двамата практически живеели заедно.

Според други информации Крис, който има две деца от Гуинет, бил толкова поразен от Дженифър, че вече е започнал да пише песни за нея. Тя пък била хипнотизирана от певеца, тъй като била фен на неговата банда още от тийнейджърска възраст.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари