IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Бийбър реши да живее здравословно заради Селена

24 септември 2014 06 43

Поп звездата демонстрира нов лайфстайл

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Джъстийн Бийбър заряза нощните запои и наркотиците и промени тотално своя лайфстайл в името на подновената си връзка със Селена Гомес. Канадският поп певец вече живее здравословно и всеки ден спортува, демонстрирайки, че е загърбил поведението си на лошо момче.

20-годишната звезда кара велосипед или скейтборд всеки ден из улиците на Лос Анджелис, редовно прави джогинг, а в понеделник беше хванат от папараците да играе тенис с инструктор. Наскоро тийн идолът беше осъден да мине на терапия за управление на гнева си и да даде пет дни общественополезен труд. Освен това той беше глобен за това, че е нанесъл умишлено вреди на дома на своя съсед.

Джъстин беше "помолен" от съда да стои на най-малко 100 метра от бившия си съсед и семейството му, защото в миналото му е нанасял тормоз. 

Бийбър шокира феновете си преди дни като пусна снимка в Instagram, на която се вижда как готви пиле със зеленчуци, а в непосредствена близост до него в кухнята се вижда дългокоса брюнетка, която вероятно е Селена Гомес. Двете поп звезди започнаха своята връзка през декември 2010 г., преди официално да се разделят през януари 2013 година.

След това те на няколко пъти се събираха и разделяха, но напоследък се говори, че не само отново са заедно, но и вече делят общ покрив.

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари