IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На съпругата на Хю Джакман ѝ писнало да я наричат „късметлийка“

25 септември 2014 10 12

Дебора Лий Фърнис не смята, че трябва да се оправдава, че има по-млад, успешен и горещ мъж

Снимка; Getty Images

Снимка; Getty Images

Съпругата на Хю Джакман Дебора-Лий Фърнес сподели в списание Woman's Weekly, че ѝ е омръзнало хората да я наричат „късметлийка“ заради успешния ѝ брак с горещата холивудска звезда.

Австралийската актриса е омъжена за един от най-харесваните мъже във филмовата индустрия, който на всичкото отгоре е и доста по-млад от нея, но тя не смята, че трябва да се оправдава за личното си щастие. В интервю за женско списание 58-годишната Дебора заяви, че се чувства малко унизена от това, че всички смятат, че едва ли не е спечелила джакпота от томболата с мъж като Хю. „Мразя факта, че много хора смятат начина ми на живот за жив късмет. Смятам, че всеки отделен човек кове собствената си съдба.“

Тя казва: „Уморих се хората да се отнасят към брака ми с Хю като към супер късмет.“ Блондинката среща 13-години по-младия Хю през 1995 г. на снимачната площадка на австралийски сериал. Двамата се женят година по-късно и са заедно вече почти две десетилетия.

След няколко неуспешни опита да имат биологични деца, съпрузите си осиновяват две деца – Оскар и Ава. Заради горчивия си личен опит Дебора днес е запален посланик за рационализиране на международните закони за осиновяване.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

в ( преди 7 години )
Не знам дали тя е късметлийка, ама мъжът й е за ожалване.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар