IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аштън и Мила прекалиха с „гнезденето“

25 септември 2014 11 42

Вижте как бъдещите родители са затрупали новия си дом с гигантски играчки

Бебето на двойката трябва да се роди всеки момент; Снимка: Splash News

Бебето на двойката трябва да се роди всеки момент; Снимка: Splash News

Аштън Кътчър пусна в Twitter снимка от интериора на новия си дом, който наскоро си купи с бременната си годеница Мила Кунис. Бъдещите родители наскоро се сдобиха с къща за 10 милиона долара, която се намира в Бевърли Хилс, в непосредствена близост до имението на Никол Кидман.

В този дом Мила и Аштън съвсем скоро ще посрещнат своето първо дете, което се очаква да е момиче. Както може да се види от снимката, те обаче са прекалили с приготовленията за бебето.

36-годишният развълнуван актьор сподели с последователите си в социалната мрежа как изглежда холът им, а той е заприличал на лунапарк. Двете звезди са затрупали дневната си с огромни плюшени играчки, сложи ли са пързалка, купили са детски мини джип, флипъри и гигантски робот. Самият Аштън написа под снимката: „Май сме попрекалили с гнезденето“.


„Детската стая е декорирана в зелено, а тапетите са с бебета-животни. Темата е джунгла.“, споделя източник, близък до влюбените пред Radar Online. Вътрешният човек казва: „И двамата искат да започнат да работят за следващото си дете скоро, след като се оженят. Те са сродни души и знаят, че ще бъдат заедно завинаги.“

Снимка: Twitter

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари