IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зерона – бъдещето тук и сега!

25 септември 2014 12 12

Най-ефективният и безопасен за здравето уред за отслабване без хирургична намеса ще бъде на „Влез си в Tialoto“

Много известни личности, като телевизионната звезда Лилияна Ангелова, вече се довериха на Zerona.

Много известни личности, като телевизионната звезда Лилияна Ангелова, вече се довериха на Zerona.

Специално представяне на „Влез си в Tialoto“ ще има Зеронауникален медицински лазер, който позволява да се извършва безболезнена корекция на фигурата.

Клинично изследван и патентован от световния лидер в областта на нискоинтензивните лазерни технологии – Ерхония (САЩ), той безопасно отстранява мастните натрупвания и намалява със сантиметри размерите на фигурата ви без болка и без хирургическа намеса.

Във век, в който поддържането на добрата фигура е от значение не само за външния вид и самочувствието, а и ключов фактор на здравето, всеки втори човек в западния свят търси начин да отслабне. Зерона е единственото здравословно, безопасно и изключително ефективно средство за дълготрайно оформяне на тялото без усилия и в точно определени зони.

Клиничните изследвания доказват, че доказано всички пациенти губят средно от 7 до 9 см от обиколката в ханша и бедрата, без вреди за клетките и организма, като едновременно с това намалява нивото на холестерола в кръвта от 10 до 30 %. Друго предимство на безконтактния лазер е липсата на белези, синини и отоци – обичайно следствие от липосукция, пластични операции, ринопластики и други интервенции за намаляване на теглото.

В момента Зерона е единственият прибор за стопяване на мазнините в областта на талията и бедрата, одобрен от Департамента по здравеопазване на САЩ и Управлението на надзора над медикаментите (FDA) – той отговаря на най-строгите стандарти, критерии и изисквания на агенциите, както и на независимия институт NEMKO.

Как работи Зерона?

Работната вълна на медицинския лазерен скенер Зерона, с дължина 635 нм, се поглъща от митохондриите на клетката (това са генераторите на енергия) и временно отслабва структурата на клетъчната мембрана. Така се създават временни пори, през които мазнините преминават в междуклетъчното пространство, откъдето се обработват от лимфната система. След освобождаването от клетката, триглицеридите се поглъщат от лимфната система и се пренасят към лимфните възли. Някои от свободните мастни киселини се използват като гориво за процесите в тялото. Други се окисляват в черния дроб и се изхвърлят от организма.

Любопитно е, че след освобождаването си мазнините не се преразпределят, а ускоряват естествените метаболитни процеси и при мнозинството от пациентите се наблюдава намаляване на подкожните мастни отлагания не само в третираните зони, а и по цялото тяло.

Безопасно ли е използването на Зерона и с какво е различно от всичко останало?

Зерона работи на принципа на фотохимията, където лазерното излъчване се използва за ускоряване на естествени процеси в клетката. Лечението е абсолютно безболезнено и пациентите въобще не трябва да променят своя начин и ритъм на живот.

Зерона е единствената технология с клинично потвърдени резултати публикувани в специализирани издания, която категорично демонстрира намаление на обема от 7 до 9 см в областта на талията и бедрата. Зерона е единственият уред, който безопасно и без хирургични интервенции достига забележителни резултати за кратко време.

Откога се използва Зерона?

Технологията на взаимодействието между лазерните излъчвания и тъканите, използвана в лазера Зерона, е открита преди 6 години. Нискоинтензивната лазерна терапия на практика в продължение на вече 6 години се използва в качеството си на допълнителен инструмент при липосукцията. Той е представен в САЩ (лазера Зерона) през 2009 г. и вече ежедневно се използва в повече от 1000 клиники в САЩ и Европейския съюз.

Къде е Зерона?

В медицински център „Зерона“ на Ул. „Хан Аспарух“ №54 в София, където всеки може да получи безплатна консултация от д-р Явор Вълчанов – специалист диетолог.

Зерона е и на http://zerona.bg/ и https://www.facebook.com/ZeronaBulgaria.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари