IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бил и Хилъри Клинтън се сдобиха с внучка

29 септември 2014 06 44

Дъщеря им Челси роди момиченце в петък

Бившата първа двойка на САЩ с внучката Шарлот; Снимка: Twitter

Бившата първа двойка на САЩ с внучката Шарлот; Снимка: Twitter

Дъщерята на Бил и Хилъри Клинтън - Челси роди момиченце в петък (26 септември). Внучката на бившата президентска двойка на САЩ ще носи името Шарлът Клинтън Мезвински. "Ние с Марк сме изпълнени с любов, възхищение и благодарност и празнуваме раждането на дъщеря ни", написа гордата майка в своя Twitter акаунт.

Бебето, което беше заченато по метода инвитро, се е родило в Ню Йорк. Бившият президент Бил Клинтън и бившият държавен секретар на САЩ Хилъри Клинтън заявиха също в социалната мрежа, че се чувстват благословени, благодарни и щастливи от факта, че най-накрая са баба и дядо и то на красиво момиче. "Това е един от най-щастливите моменти в живота ни", написа Хилъри.

Тя добави: "Челси е добре и е нежна майка. Марк е преизпълнен с гордост. Живота на Шарлът започва с един добър старт."

Челси и нейният съпруг Марк Мезвински обявиха през април, че очакват първото си дете. Челси е единствено дете на Бил и Хилъри, а бебето е първото им внуче. Мезвински е син на двама бивши членове на Конгреса на САЩ.

Миналата година Бил, който имаше сериозни здравословни проблеми, заяви: "Моята цел е да съм жив, поне докато стана дядо."

Gordite roditeli; Снимка: Twitter

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари