IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Черил Фернандес-Версини: Вече съм непукист

1 октомври 2014 10 36

Певицата се завръща с нов сингъл

Снимка: Cheryl

Снимка: Cheryl

Черил Фернандес Версини, позната още като Черил Коул се завръща на музикалната сцена с нов сингъл. Той носи заглавието „Не ми пука“ (I Don't Care) и трябва да излезе през ноември.

31-годишната британска поп звезда казва, че мелодията на песента е борбена, забавна и пълна с живот. Съдията от формата X Factor, казва че парчето обобщава много точно начина, по който тя се чувства в момента.

Тя казва: „Сега аз съм жена, а не момиче. На тази възраст вече мнението на хората не ме притеснява толкова много като преди. Все още ме е грижа за много неща, но мога да отсея важните от тези, които категорично не заслужават внимание.“

Новият сингъл ще е част от предстоящия солов албум на Черил, който се очаква да бъде издаден по-късно тази година. В промоционалната сесия за сингъла певицата изглежда невероятно секси в чифт черни слипове, прозрачен, черен топ и златни маратонки на Nike.

Черил се омъжи само преди няколко месеца за френското си гадже Жан-Бернар Фернандес-Версини, с когото излизаше само три месеца. Тя побърза да смени фамилията си и да махне името, с което стана известна, тъй като то е на бившия ѝ съпруг – футболиста Ашли Коул.

Снимка: Cheryl

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари