IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Робърт Дауни Джуниър разкрива тайната на успешния си брак

2 октомври 2014 07 49

Актьорът и съпругата му говорят за взаимоотношенията си в The Hollywood Reporter

Снимка:The Hollywood Reporter

Снимка:The Hollywood Reporter

Робърт Дауни Джуниър и съпругата му Сюзън споделят тайната на успешния си брак и на професионалните си взаимоотношения. Холивудският актьор и филмовата продуцентка в момента очакват второто си дете заедно. Съпрузите позират за новия брой на списание The Hollywood Reporter, където дават интервю, повдигайки завесата над личния си живот.

49-годишната кинозвезда и 40-годишната мисис Дауни наскоро си направиха обща продуцентска компания, наречена Team Downey, като скоро по кината ще се появи и първият им общ проект „The Judge“.

Робърт разказва, че връзката им е изградена на принципа „противоположностите се привличат“. Жена му винаги е била перфектната дъщеря. Тя има високо академично образование и през целия си живот не е изпушила дори една цигара.

Дауни пък е известен като дивото дете на Холивуд, като има арести и проблеми с алкохола и наркотиците зад гърба си. Двамата се срещат на снимачната площадка на научнофантастичния филм „Готика“ през 2003 г., а сключват брак през 2005 г. По това време той е чист и трезвен, а Сюзън му помага да остане такъв и до днес.

Тя твърди, че още от първия миг е знаела, че той е правилният мъж за нея, тъй като е забавен, интересен, изпълнен със страст и доста странен. Тя казва: „Зависимостите бяха толкова чужди за мен. Бях невероятно невежа по темата с наркотиците. Преди да го срещна бях много фокусирана върху работата си и нямах желание да създавам семейство. Не мислех за деца. И тогава се появи той като творческо торнадо в живота ми, което с лудата си и красива енергия напълно ме промени.“

Той пък хвали жена си така: „Тя е човекът, който винаги знае най-прекия път от точка А до точка Б.“

Снимка:The Hollywood Reporter

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари