IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Фокс вярва, че има духовни водачи

4 октомври 2014 13 00

Актрисата е убедена, че те определят житейския път

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Меган Фокс разкри своите вярвания в съществуването на духовни водачи, които определят какво се случва в живота й.

Красавицата вече не се ядосва за нищо, защото смята, че за всичко си има причина и е част от нейната съдба.

„Това прави невъзможно да се видиш като жертва при каквито и да е обстоятелства, защото разбираш, че сам си го избрал така, или е било предопределено от твоите духовни водачи и има причина за всяка среща и сблъсък” сподели брюнетката.

„Целта е да се възползваш, евентуално, но трябва да си предпазлив, защото това ти помага да научиш своите уроци много по-бързо. В противен случай, ще се въртиш в кръг и ще откриеш, че срещаш едни и същи типове хора и правиш едни и същи грешки, докато не го разрешиш и не го надскочиш”, каза Меган Фокс.

Звездата от „Костенурките Нинджа” преоткри начин, с който да запази своя положителен поглед на живота – тя посвещава голяма част от времето си на медитация.

На въпроса, дали някога се съмнява в себе си, Меган Фокс отговаря: „Понякога, но това не е част от моето ежедневие. Медитацията е нещо, което правя, за да остана позитивна.”

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )